Help en handleidingen

Webmail

Met de webmail is het mogelijk om 24/7 al uw emails te ontvangen en te versturen, zonder uw email in te stellen op uw mobiel of pc. Om hier gebruik van te maken kunt u naar de volgende url gaan:

https://cheapict.nl/webmail

waarbij cheapict vervangen dient te worden door uw domeinnaam.
Webmail

Log hier in met uw emailgegevens die u heeft ontvangen van CheapICT.

Waarom webmail gebruiken?

Webmail is een online programma waar u overal ter wereld vanaf ieder apparaat toegang heeft tot uw email. Hier kunt u email lezen en versturen. De webmail is gratis te gebruiken voor alle klanten van CheapICT die gebruik maken van een hostingpakket met e-mail. Een overzicht van de mogelijkheden en voordelen:

• Geen email programma nodig en overal ter wereld uw email lezen en versturen.
  • Uw email blijft veilig opgeslagen op de servers van CheapICT.
  • Agenda mogelijkheid waarin u afspraken kunt bijhouden en beheren.
  • Ook functioneel op een mobiele telefoon.
  • Eenvoudig en snel in gebruik, geen configuratie nodig.

Alle handleidingen

Mail

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt ons bereiken via of verstuur ons een bericht via onderstaand bericht.

Onderdelen met een * zijn verplicht.