Help en handleidingen

Mail instellen en poorten (IMAP, POP3 en SMTP)

Naast onze webmail kunt u ook een email programma gebruiken om uw email te ontvangen en verzenden. Bekende voorbeelden van email programma's zijn onder andere Microsoft Outlook Office, Mozilla Thunderbird en Mac Mail. Een email programma dient ingesteld te worden om mail op te halen via onze inkomende mailserver en mail te versturen via onze uitgaande mailserver. Dit stelt u als volgt in:

Inkomende mail (IMAP)
Mailserver: mail.cheapict.nl
IMAP poort: 993
Verbindingsbeveiliging: SSL/TLS

Uitgaande mail (SMTP)
Mailserver: mail.cheapict.nl
SMTP poort: 465 (verificatie vereist)
Verbindingsbeveiliging: SSL/TLS

Zorg er voor dat u bij de verbindingsbeveiliging voor SSL/TLS gekozen heeft.
Wij raden aan om bij de inkomende mailserver voor IMAP te kiezen, zoals hier boven aangegeven. Mocht u echter graag POP3 willen gebruiken, kunt u poort 995 gebruiken.

Alle handleidingen

Mail

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt ons bereiken via of verstuur ons een bericht via onderstaand bericht.

Onderdelen met een * zijn verplicht.